Welkom bij Autobedrijf Ista

Autobedrijf Ista, gevestigd in Siebengewald, is het meest toegewijde en waardevol bedrijf in de omgeving. Wij zijn betrouwbaar, vakkundig. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Wij presteren boven verwachting. Behandelen de wagen en klanten naar waarde en werken met kwaliteitsproducten.


Nieuw! 

 


Autobedrijf Ista app

Wij presenteren met trots de Autobedrijf Ista app! Dankzij deze app kunnen wij u nog beter van dienst zijn. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en is te vinden onder de naam Autobedrijf Ista Siebengewald en profiteer van de volgende voordelen:


• U wordt herinnerd aan uw APK
• Plan gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak in
• Neem eenvoudig contact met ons op via de chat
• Direct hulp bij pech of storingen
• Altijd een digitaal schadeformulier bij de hand
• Blijf op de hoogte van onze laatste acties en nieuws


Kortom, u wordt compleet ontzorgd en blijft daarnaast altijd op de hoogte van ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn. Download dus nu onze app in de App Store en registreer uw kenteken! Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord

 

Service

Wij bieden de mogelijkheid om uw auto vanaf Bergen mee te nemen naar Siebengewald en 's avonds weer terug naar Bergen. Dit kan in overleg.

 

Airco

Wij adviseren een Airco onderhoudsbeurt iedere 3 jaar uit te laten voeren. Airco verliest 8 tot 10% koudemiddel per jaar. Bij deze onderhoudsbeurt worden hoge en lage druk en de uitstroomtemperatuur gemeten. Verder worden alle belangrijke componenten gecontroleerd (voor zover visueel zichtbaar).

Wij bieden een Airco onderhoudsbeurt + Geurbehandeling aan.
Voor de actuele prijs kunt u contact met ons opnemen.Opbellen
E-mail